keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Puunhalaajan vuosirenkaat lisääntyvät


Olipa sitten vuorossa omat synttärit ja olin lupautunut tekemään kakkua Vegaaniliiton hallituksen kokoukseen. Tein taas saman suklaakakun pohjan, kun kiireessä piti saada aikaiseksi :) Toisaalta, miksi vaihtaa hyväksi todettu? Monet ohjeet muuttuvat minun tekeminä joko sitkeiksi tai mauttomiksi, mutta Miukkiksen ei koskaan :o)
Tässä kuvassa näyttää siltä että laitoin väliin majoneesia, mutta sinne tuli omena-aprikoosisosetta sekä Oatlyn vaniljakastiketta. Vanha tuttu kauravispi & suklaa kreemi pohjan ja marsipaanin väliin. Pitäisi ehkä kokeilla Kamomillan konditorian mustikka moussea. Jos joskus leipoisi ihan rauhassa ja vaikka muuten vain :o)


  
Kävin Juhlavassa ensimmäistä kertaa. Oli kaikenlaista ihanaa ihasteltavaa. Taisin hypistellä kaikki tavarat läpi kahteen kertaan. Kauppias on erittäin mukava ja ystävällinen. Minusta tuntuu että tulen kantamaan rahaa tuonne(kin) jonkun verran :o) Tällä kertaa mukaan lähti vain sininen ja keltainen sokerimassa.
Kakun reunoille ja raidoiksi päälle kaulitsin vihreätä marsipaania. Toiset raidat ovatsinistä sokerimassaa. Ajattelin ensin kauhulla miten saan raidat tasaisiksi, kunnes tajusin ettei niiden tarvitse ollakaan tasaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti