maanantai 15. heinäkuuta 2013

Musiikkia kansalle"Hattula experience”:n rumpali/kitaristi/laulaja/ope/maestrolla on syntymäpäivä heinäkuussa ja koska tuparit jäi pitämättä (jonne olin jo miettinyt kakkuluonnosta) tein kakun ja kutsuin meidät kakkukahville.
Taas pohjana oli Miukkiksen ihana suklaakakku, mutta nyt väliin tuli mustikkahilloa ja vaniljakastiketta. Vapusta viisastuneena tein perus Go green, Sunnuntaivispi & suklaa kreemin:
1 prk Go green vispiä, 1 prk Sunnuntai Vispiä, 150 g maidotonta suklaata sulatettuna. Vispaa ja jäähdytä jääkaapissa.Kokeilin ensimmäistä kertaa vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Kaulitsemnen ei ollut mikään ihan mahdoton koettelemus, mutta sen asetteleminen kakun päälle vaatii vielä harjoittelua. 


 


Olin suunnitellut tekeväni nuotteja mustasta sokerimassasta, mutta koska kakusta tulikin pieni ja nuottimuotit ovat isoja, niin sulatin suklaata ja pursotin leivinpaperille nuotteja. Tämäkin vaatii vielä lisätreeniä :o) Leafin lakritsi Snöre:stä tein kakkua kiertävän nuottiviivaston, joka sitten levittäytyi kakun päälle. Sääli ettei lakunarujen tehtailijat ole ajatelleet meitä leipojia, sillä narut olivat kurtussa ja vinksallaan. Niiden saaminen pysymään kakun päällä vaati myös kekseliäisyyttä, mutta pysyivät kuitenkin tarvittavan ajan. Uskon että kun hieman jalostan tätä ideaa ja / tai kakku on isompi, se onnistuu paremmin. Onneksi kakun ulkonäkö ei aina korreloi maun kanssa :o) Oli ihan hyvää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti